Προφίλ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Ιδρύθηκε το 1996 απο τον Γιάννο Γεώργιο και δραστηριοποιείτε έκτοτε στον κλάδο της εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, σκαφών πολυεστερικών και εξωλέμβιων Tohatsu. Η επιχείρηση μας εδρέυει επί της οδου Γρ. Λαμπράκη 438 στο Κερατσίνι.

Η πολύχρονη πείρα, ο τρόπος λειτουργείας και κυρίως οι πολυάριθμοι ευχαριστημένοι πελάτες, μας καθιέρωσαν στην αγορά ως μια καταξιωμένη και απόλυτα εμπιστοσύνης επιχείρηση. Τα αυτοκίνητα μας είναι πλήρως ελεγμένα και διαλέγονται ύστερα απο εξονυχιστικούς ελέγχους για την διασφάλιση τόσο της καλύτερης ποιότητας όσο και των πίο προσιτών τιμών για όλους τους πελάτες .

Επώνημα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΈΞΩΛΕΜΒΙΩΝ TOHATSU – ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Σας καλωσορίζουμε στην TOHATSU, τον κατασκευαστή των πιο αξιόπιστων εξωλέμβιων κινητήρων παγκοσμίως.​

Από το 1956 και ειδικότερα τα τελευταία 50 χρόνια , έχουμε καταφέρει οι εξωλέμβιες μας να αναγνωρίζονται για την αξιοπιστία τους σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τις ΗΠΑ στην Φινλανδία , από την Αργεντινή στο Μαρόκο, από την Αυστραλία στην Ελλάδα.

Η Tohatsu είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξωλέμβιων κινητήρων. Αρχικά είχαν σχεδιαστεί για του Ιάπωνες επαγγελματίες αλιείς και πλέον εδώ και πολλές δεκαετίες με δοκιμές στις πιο αντίξοες συνθήκες, σε ωκεανούς με πολλές ώρες αδιάλειπτης λειτουργίας, έχουν αποδείξει επάξια την σκληρότητά τους.

Άλλωστε ο μικρότερος κινητήρας μας, των 2,5hp, εξακολουθεί να κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ ως ο μικρότερος εξωλέμβιος κινητήρας που χρησιμοποιήθηκε ποτέ για να διασχίσει σκάφος τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Αντιπροσωπεύουμε το σύγχρονο ναυπηγείο κατασκευής πολυεστερικών σκαφών για ψάρεμα και αναψυχή. ASSOSMARINE. Χρησιμοποιούμε ελληνικά υλικά της καλύτερης ποιότητας. Τα σκάφη μας έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ΙSO .

Βάρκες ψαρέματος με πάρα πολούς βοηθητικούς χώρους. Αξιοπλοα και μικρούς κινητήρες. Νιώστε σιγουριά με ένα σκάφος της ΑΣΣΟΣ ΜΑΡΙΝΕ για το ψάρεμα σας και την βόλτα αναψυχής σας.30 χρόνια κοντά στους πελάτες μας με ποιότητα και προσιτές τιμές. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις  μηχανών – κονσόλες – Ηλ. εγκαταστάσεις – ειδικές παραγγελίες –

πλούσια γκάμα σε:

  • ΤΡΙΚΑΡΙΝΑ 2,8Μ
  • 3,5Μ ΤΡΙΚΑΡΙΝΟ
  • ΑΥΤΟΑΔΕΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΣΕ 4Μ -4,5Μ – 4,7Μ -5,0Μ
  • ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ OPEN ΣΕ 4,5 – 4,55ΝΚ – 4,8Μ ΝΚ- 5,10Μ ΜΚ -5,50Μ ΝΚ
  • ΚΑΝΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΚΑΙ ΔΙΘΕΣΙΟ